Firma Wienerberger między 26 a 28 marca w Krakowie będzie uczestnikiem prestiżowej XI Europejskiej Giełdy Informacji Renowacyjnej. W przerwach między obradami będzie można odwiedzić firmowe stoisko, na którym zaprezentow
Warszawa, 30 listopada 2017 r.Długie terminy płatności nękają branżę budowlanąPrawie ¾ firm z branży budowlanej ma problem z opóźnieniami w płatnościach za sprzedany towar lub świadczone usługi. Ponad 20% respondentó
ROCKWOOL Polska sfinalizował kolejną inwestycję w zakładzie w Małkini. Nowa linia do produkcji płyt lamelowych frezowanych i gruntowanych rozpoczęła pracę w czerwcu. Produkowane na niej materiały stanowią główny elem
Aż 44% Europejczyków narażonych jest na ten rodzaj hałasu, który negatywnie wpływa na zdrowie. To drugi, po zanieczyszczeniu powietrza, największy problem ekologiczny Unii Europejskiej.Długotrwałe przebywanie w miejscach, w k
Jeśli zdecydujemy się na wykonanie schodów terenowych – należy zdawać sobie sprawę, że będzie się to wiązać z koniecznością podjęcia szeregu decyzji projektowych. Oczywiście może je podejmować wykwalifikowany projek
Podkład Akrylowy AquaPodkład Akrylowy Aqua marki Domalux Professional jest wodorozcieńczalnym bezbarwnym lakierem podkładowym przeznaczonym przede wszystkim do podłóg z drewna europejskiego. Doskonale sprawdza się w większośc
Informacja prasowaSix Pack 2018 – zobacz go koniecznieSpójna kompozycja sześciu wyjątkowych dekorów, które pomogą wykreować modne, ale i ponadczasowe aranżacje wnętrz, to propozycja Interprint na 2018 rok. Inspiracją
Informacja prasowaKuchnia modna i praktyczna – ścianki przyblatowe PfleidererAranżacja kuchni tylko z pozoru jest prostym zadaniem. Duża ilość materiałów wykończeniowych dostępnych na rynku sprawia, że często nie wie
Łowickie pasiaste sukienki i kurpiowskie wycinanki to najbardziej rozpoznawalne wzory polskiej kultury ludowej. Współczesna sztuka wzornicza stale poszukuje nowej jakości – dlatego projektanci sięgają do tradycji i tw
THE CHEMISTRY AND ECONOMY OF SOUP-MAKING. Stock being the basis of all meat soups, and, also, of all the principal sauces, it is essential to the success of these culinary operations, to know the most complete and economical method of