Ponadczasowa, choć innowacyjna, odporna, ale jednocześnie przyjazna dla środowiska. Coraz więcej architektów z całego świata, na nowo odkrywa zalety cegły, materiału o długiej tradycji projektowej i konstrukcyjnej.
U schyłku lata i wakacyjnych podróży w ofercie Deante pojawia się nowy, polsko-grecki akcent. Kolekcje zlewozmywaków z dwóch popularnych linii ? ZORBA i POLKA wzbogacone zostały właśnie o nowe produkty.POLKA i ZORBA to linie
Olivia Point i Olivia Tower zostały nominowane w kategorii Breeam Pre-certified Developments. Wyróżnienie związane jest z procesem, którego celem jest uzyskanie certyfikatu BREEAM na poziomie Very Good, potwierdzającego najwyżs
Informacja prasowa,Kraków, 27 kwietnia 2017 r. Jak kupić dobry styropian?Opłacalny wybór styropianuWykonanie termomodernizacji budynku gwarantuje przytulny dom zimą oraz błogo chłodny podczas najbardziej dotkliwych upał
Projektanci i producenci wyposażenia łazienkowego udowadniają, że prysznic nie musi być nudny. Oto przegląd nietypowych, inspirujących rozwiązań do strefy natryskowej.Wyposażenie strefy prysznicowej ewoluuje w dużym tempie.
Warszawa, 4 czerwca 2019 r.Wysmakowane wnętrza skąpane w bieli i szarościSzarość i biel dzięki swej neutralności oraz uniwersalnemu charakterowi są obecne w domach od wielu lat i nic nie zapowiada, by miało się to zmienić.
Warszawa, 17 listopada 2021 r.Rower po sezonie nieszablonową dekoracją wnętrzaSezon rowerowy powoli dobiega końca. Zamiast wynosić wysłużony jednoślad na zimę do piwnicy, można wykorzystać go w aranżacji. Urozmaici wystr�
Informacja prasowaIlość i różnorodność materiałów wykończeniowych do kuchni może przyprawić o zawrót głowy. Na szczęście aranżując kuchnię nie musimy już wybierać pomiędzy estetyką a trwałością użytych materi
Akademia Technik Malarskich wybrała firmy, które zmierzą się w finale konkursu Malarz Roku 2011. Wśród najlepszych realizacji znalazły się m.in. inwestycje publiczne, komercyjne, a także mieszkaniowe. Zwycięzcę p
THE CHEMISTRY AND ECONOMY OF SOUP-MAKING. Stock being the basis of all meat soups, and, also, of all the principal sauces, it is essential to the success of these culinary operations, to know the most complete and economical method of